vineri, 2 octombrie 2009

Jurnalul unui drum...




Ca fiecare drum...., fiecare calatorie incepe cu primul pas (sau cum ar spune un proverb chinezesc: "Calatoria de 1000 de mile incepe cu primul pas...")! ....si apoi nu destiantia e importanta, ci calatoria in sine, fiecare pas, mai mic sa mai mare, ne provoaca o anume stare de...descoperire a unui ilustru necunsocut, de descoperire a unui stadiu de contrast intre 2 lumi paralele si anume, lumea in care traiesc eu si lumea in care traiesti tu; aparent e acelasi lucru, pare a fi aceeasi lume, dar nu e chiar asa, in lumea mea eu ma cunosc pe MINE, in lumea ta, tu te cunosti pe TINE, iar calatorind impreuna ne putem cunoaste si ajuta unul pe celalalt!
Mi-ar face placere sa pornim impreuna in aceasta calatorie spre...o lume mai buna! Acea lume mai buna e creata de un zambet, construita de o lacrima si afisata de emotie...; e o lume in care poti intra si tu, ajutandu-ma atunci cand am nevoie, fiindu-mi alaturi, atunci cand toti au fugit de langa mine, oferindu-mi umarul tau, cand ma simt singur, in aceasta lume a mea! Mi-ar place sa te pot numi PRIETEN, un amic de nadejde, pe care sa pot conta, fie ca este zi sau noapte, o zi cu soare sau o zi ploioasa, un frate sau o sora mai mare, la care sa alerg in bratele-ti larg deschise, prieten, frate pe care...nu i-am avut niciodata!!! Mi-ar place sa fii copil, alaturi de mine, sa descoperim noi...taramuri fermecate, taramuri de basm cu printi si printese, taramuri in care sa pot sa ma simt "EU", taramuri...lipsite de prejudecatile si discriminarile celor din jur...
Mi-ar place sa fii alaturi de mine in aceasta calatorie numita viata, o calatorie, aparant fara de sfarsit, dar totusi, atat de scurta, o calatorie scaldata intro nebuloasa ucigatoare, fara zambetul tau, fara mangaierea ta, fara...bunatatea ta!
Nu conteaza destinatia; importanta e calatoria si pe cine intalnesc in drumul meu!

<<>>

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Fundatia Serviciilor Sociale Bethany

Fundatia Serviciilor Sociale Bethany